1e consult/Intake

€ 15,00 per sessie.

Het intakegesprek duurt ongeveer 15-30 minuten. Door het voelen van de pols, het bekijken van de tong en het gericht vragen stellen, wordt er nader ingegaan op de klachten. Het intakegesprek wordt meteen gecombineerd met de eerste acupunctuur behandeling , ong. 1,5 uur.

 Lid van NBCG YI.  en Zhong Aangesloten bij RBCZ. Alle zorgverzekeraars vergoeden dit geheel of gedeeltelijk.

€ 55,00 per sessie.

Naast het plaatsen van dunne naalden op specifieke acupunctuur punten kunnen meerdere acupunctuurtechnieken ingezet worden. Dit met behulp van het behandelplan, zoals moxa en cupping. Afhankelijk van de pijnklachten wordt de behandeling eventueel afgesloten met een Tuina-massage van 5 à 10 minuten. Dit alles voor de totale prijs van 55 euro.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit geheel of gedeeltelijk.

45 minuten: €60,00 per sessie
Specialisten behandeling voor last van nek en schouder pijn, arm-schouder pijn, en schouder-back pijn volgens meridiaan.

De volgende behandelingen worden nog niet vergoed door de zorgverzekeraars

De kosten van de kruiden worden afgestemd door de klachten / ziekte die tijdens het onderzoek naar voren zijn gekomen.

30 minuten: € 35,00 per sessie.
60 minuten: € 70,00 per sessie.

€ 30,00 per sessie.
Moxa-therapie wordt vergoed via de aanvullende zorgverzekeringen, aangezien het onderdeel is van acupunctuur.

€ 30,00 per sessie

 Goed om te weten:

Bij ons kunt u enkel betalen met cash! Dus niet pinnen. Na een acupunctuurbehandeling kunt u moe zijn, geef daar aan toe en neem rust. Een enkele acupunctuur behandeling is meestal niet voldoende om optimaal resultaat te geven. U dient te rekenen op minimaal 7 tot 10 behandelingen, afhankelijk van uw klachten. Soms kunnen de klachten tijdelijk verergeren, dat is een normale reactie van het lichaam.

Na de behandeling krijgt u de rekening. Deze wordt contant afgerekend (geen pinautomaat aanwezig) of door middel van een overboeking per telefoon ter plaatse. Nadat u de behandeling heeft betaald, geven wij u direct een factuur mee. De meeste zorgverzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten in hun aanvullende pakketten en geen eigen risico. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar .

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de praktijk: 010-2107777 of 0681550215.

Annulering:

Annuleren is mogelijk tot 24 uur van te voren zonder kosten. Te laat afmelden; dus op dezelfde dag: de helft van de kosten. Zonder bericht, dus NA de afgesproken tijd: de totale behandelingskosten.